Rólunk

ÜDVÖZLI ÖNT A JANSSEN KOZMETIKUS AKADÉMIA

A Janssen Oktatóközpont nyilvántartásbavételi száma: E-000170/2014
 

A Janssen Oktatóközpont Kft – Janssen Kozmetikus Akadémia
– célja a minőségi kozmetikus képzés a hazai oktatás területén.

Kozmetikus képzéssel foglalkozó iskolánk története 1953-ban Belgiumban kezdődik, amikor Dr. Paul Janssen megalapította a Janssen Pharmaceutica-át. Dr. Janssent a szakmai körökben, mint “vitathatatlanul minden idők legsikeresebb gyógyszer felfedezője” emlegetik.
10 évvel ezelőtt egy új fogalmat alkottak az Amerikai Egyesült Államokban két szó, a “cosmetics” (kozmetikumok) és a “pharmaceuticals” (gyógyszerek), egyesítésével.
Az új kifejezést olyan kozmetikai termékekre használták és használják, amelyek teljesítik a gyógyszerészeti termékekre vonatkozó szabványok előírásait.


A Janssen kozmetikai termékek jelmondata: Maximális hatás maximális biztonsággal!

 
A Janssen kozmetikai termékek többségében kizárólag természetes növényi alapanyagokból, kisebb részben pedig ezek mellett gyógyszerészeti és terápiás összetevők kombinációjából állnak, megfelelve egyúttal a környezetvédelmi szempontoknak.

A cég munkatársai több évvel ezelőtt elhatározták, hogy megalapítják a Janssen Oktatóközpont Kft-t, azaz a Janssen Kozmetikus Akadémiát.


A Janssen Kozmetikus Akadémia célja, hogy a nálunk megszerzett tudással Ön képzett és sikeres kozmetikus legyen.

 
Oktatóinkat folyamatosan képezzük itthon és külföldön egyaránt, mert csak így tudnak naprakész információkat és szakmailag hiteles tudást átadni Önöknek a kozmetikus oktatás során. Kozmetikus képzéseink során kiemelt figyelmet biztosítunk az elméleti-, és gyakorlati tananyag szinkronizálására valamint a gyakorlat központú oktatásra.

Önnek ezzel használható professzionális szakmai tudása és igénye lesz a folyamatos szakmai továbbképzésekre!

Kapcsolatot tartunk más cégekkel, akik tanulóinknak külön bemutatókat- workshopokat is tartanak az 1200 órás kozmetikus képzés során.
Ezzel az a célunk, hogy mire Ön végzett kozmetikusként lesz, a szakma több területét, szegmensét megismerje. Iskolánk egyedülálló abban, hogy minden termék ” NO ANIMAL TESTED” minősítésű illetve tanulóink ORGANIKUS és VEGAN termékekkel is dogozhatnak igény szerint.
A gyakorló kozmetikus képzés és a kozmetikus képzés sikeres elvégzésével és vizsgázásával, Ön a kozmetikus OKJ bizonyítvány mellé nemzetközileg elismert EUROPASS kozmetikus bizonyítványt is igényelhet.

A kozmetikus tanfolyam gyakorlati képzéséhez a Janssen Cosmetics cég részlegesen biztosítja krémeket és termékeket!